Stavanger

Hall Toll

Akershus

Jessheim

Oslo

Storo

Oslo

Bjørvika

Oslo

Solli Plass

Bergen

Vestre Torggate

Bergen

Solheimsviken

Bergen

Åsane

Bergen

Lagunen

Bergen

Vestkanten

Vis alle restauranter Bestill et bord her

Meat Free Monday kommer til Sumo Restaurants!

Nyhet! 2 for 1 Meat Free Monday! Kjøp fra vår deilige vegetarmeny og få en gratis (vi spanderer den rimligste). Velg mellom stekt ris, nudler, maki, burger, bao buns og poké! 

Noe av det vi i Sumo har jobbet mest med siste tiden er utvalget av vegetar og veganske retter i vår meny. Til alle vegetarianere og veganere, til alle de som ønsker å redusere mengden kjøtt i kostholdet eller justere kostholdet sitt i en litt "grønnere" retning, til absolutt alle ønsket vi å tilby noe nytt, hjemmelaget og spennende på deres lokale Sumo. Med en deilig seleksjon av makier, poké bowls, stekt ris, burger, nudler og bao buns, er vi trygge på at vi har noe for enhver smak!

 

"Meat Free Monday" sikter på å gi alle en mulighet å utforske alle disse herlige rettene! Reglene er enkle: bestill to av våre vegetar eller veganske retter, og vi spanderer den rimeligste! Du kan bestille så mye du vil, så lenge du bestiller to og to retter! Dette gjelder selvsagt uansett om du vil spise i restauranten eller ta maten med som takeaway (bestiller du i appen, så må du velge betale manuelt ved henting for å få rabatten). Så skynd deg å fortelle vennene dine denne gladnyheten og book et bord eller ha appen klar så snart det blir mandag… "Meat Free Monday" er offisielt i gang på alle Sumo restauranter i hele Norge fra og med mandag 29. april!