Stavanger

Hall Toll

Akershus

Jessheim

Oslo

Storo

Oslo

Solli Plass

Bergen

Vestre Torggate

Bergen

Solheimsviken

Bergen

Åsane

Bergen

Lagunen

Vis alle restauranter Bestill et bord her

Nyheter

Vi har åpnet i Stavanger!

Vi har åpnet i Stavanger!

Vi er kjempeglad for at vi nå har åpnet Sumo Hall Toll! På Sumo serverer vi mat som passer for alle i hele familien, garantert! Vi har to kjøkken i alle våre avdelinger, hvor varmtkjøkkenet har et utall av varme matretter fra hele asia i tillegg til asian fusion med inspirasjon fra Amerika og Europa og sushi kjøkkenet har klassisk sushi og Sumos egen lekne fusion sushi. 

Bestill ditt bord her! Velkommen til oss! 

Sumo kommer til Stavanger!

Sumo kommer til Stavanger!

Vi i Sumo familien har lenge ønsket oss til Stavanger, og da sjansen endelig dukket opp, så var det i grunnen aldri noen tvil! Vi er derfor kjempeglad for at vi skal åpne Sumo i Stavanger Tollbod der restauranten Hall Toll etablerte seg i 2004.

Les mer

"Bryter seg til topps" - Finansavisen

Så stolt av vårt supre team på Storo! Terningkast 6 av 6 i Finansavisen. Siden åpningen for så kort tid siden som november, har teamet jobbet hardt og fokusert for å gi den ekte Sumo opplevelsen til våre gjester. Hele Sumo familien er glad, stolt, og rørt for at alt arbeidet blir tydelig lagt merke til ❤️

Trykk her for å laste ned artikkelen!

 

"Lager mat som leker med smaksløkene" - Romerikes Blad

 "Dette er definitivt en av våre beste restaurantopplevelser på Jessheim noen gang - og selv toalettbesøket gir jo en følelse av å være på spa." RBs matanmeldere er i ekstase, og gir Sumo Jessheim terningkast 6.

Trykk her for å lese artikkelen (bak betalingsmur).

Meat Free Monday kommer til Sumo Restaurants!

Meat Free Monday kommer til Sumo Restaurants!

Nyhet! 2 for 1 Meat Free Monday! Kjøp fra vår deilige vegetarmeny og få en gratis (vi spanderer den rimligste). Velg mellom stekt ris, nudler, maki, burger, bao buns og poké! 

Les mer

"Sumo viser muskler!" - Bergens Tidende

BT.no konkluderer med at Sumo baner sin egen vei, og vi er hjertens enig! Derfor er vi utrolig glad for at Kari, Ola, Amanda og tusenvis av andre Sumo gjester melder tilbake at våre veivalg funker som en kule, både gamle og nye 😊 

Hele anmeldelsen finner du her (bak betalingsmur).

Sumo Vestre Torggate har fått ny utesevering!

Sumo Vestre Torggate har fått ny utesevering!

Vi har åpnet Sumo Garden i Vestre Torggate! Ta derfor gjerne turen innom i Vestre Torggate og kos deg med våre fantastiske asiatiske varmretter eller sushi på vår frodige grønne uteservering! P.S. Sumo på Solli Plass, Jessheim og Solheimsviken har også egne uteserveringer, velkommen til oss!

Smilefjes fra mattilsynet

Smilefjes fra mattilsynet

Vi er stolte av at våre flinke kokker og deres gode kjøkkenrutiner oppnådde "smilefjes" fra Mattilsynet

 

Sumo blir

Sumo blir "bare bedre og bedre"!

Vi er stolt av at vårt fokus på kvalitet og detaljer gir resultater! Vi fikk nylig besøk av BA og fikk 8 av 10 poeng på den totale opplevelsen. Besøk din lokale Sumo i helgen for å få samme gode opplevelse!

Les mer