Akershus

Jessheim

Oslo

Storo

Oslo

Solli Plass

Bergen

Vestre Torggate

Bergen

Solheimsviken

Bergen

Åsane

Bergen

Lagunen

Vis alle restauranter Bestill et bord her

Vårt konsept

Sumo er et lekent og folkelig asian fusion konsept med fokus på kvalitet og detaljer. På Sumo vil du alltid finne akkurat den samme menyen med et bredt utvalget av sushi og varmmat, med den samme gode smaken, uavhengig av hvilke Sumo du besøker.

Sumo tilstreber å gi deg en autentisk matopplevelse enten du spiser i en av våre restauranter eller bestiller takeaway/hjemlevering. Vi kan også tilby den samme avslappende atmosfæren og det gode servicenivået ved bestilling av catering eller sushi-kurs hos oss.

I Bergen finner du Sumo Restaurant i Vestre Torggate, Åsane, Lagunen og i Solheimsviken. I Oslo finner du vår restaurant på Solli Plass (Henrik Ibsens gate 90, Frogner). I Akershus finner du oss på Jessheim Storsenter. I sommeråret har alle våre steder uteservering.

Vårt konsept
Vår mat

Vår mat

På Sumo så er vårt motto; “Love Good Food" og vi finner stor glede i å fremme et sunt kosthold. Vi legger stor innsats i å tilby et godt utvalg av næringsrik og sunn mat som passer både som en take-away eller et måltid som kan nytes. Vi er stolt av at ingen av våre retter inkluderer kunstige smakstilsetninger eller konserveringsmidler.

Våre mennesker

Hvis det er en ting vi bryr oss like mye om som maten vår, så er det våre medarbeidere. Sumo-kulturen er bygget rundt disse fantastiske menneskene, og vi ville ikke vært det vi er uten dem. Vi elsker at de deler våre verdier når det kommer til kvalitet, god service og lekenhet! Noen er mer stillegående, noen kanskje litt mer høylytt og noen er i midten - men hos oss er det plass til alle.

Våre mennesker

Kontakt oss