Akershus

Jessheim

Oslo

Solli Plass

Bergen

Vestre Torggate

Bergen

Solheimsviken

Bergen

Åsane

Bergen

Lagunen

Vis alle restauranter Bestill et bord her

Nyheter

Vi søker nye medarbeidere!

Vi søker nye medarbeidere!

Sumo er et lekent og folkelig asian fusian konsept med fokus på kvalitet og detaljer. Vi tilstreber å gi våre gjester en autentisk matopplevelse enten de spiser i en av våre restauranter eller bestiller takeaway/hjemlevering. På Sumo vil våre gjester alltid finne akkurat det samme gode utvalget av sushi og varmmat, med den samme gode smaken, uavhengig av hvilke Sumo de besøker. 
På Sumo så er vårt motto "Love Good Food" og vi finner stor glede i å fremme et sunt kosthold. Vi legger stor innsats i å tilby et godt utvalg av næringsrik og sunn mat som passer både som en take-away eller et måltid som kan nytes. 
Hvis det er en ting vi bryr oss like mye om som maten vår, så er det våre medarbeidere. Sumo-kulturen er bygget rundt disse fantastiske menneskene, og vi ville ikke vært det vi er uten dem. Vi elsker at de deler våre verdier når det kommer til kvalitet, god service og lekenhet!
Vil du være med på laget? Her kan du se vår stillingsannonse for restaurantsjef! Hvis du ønsker å jobbe som skiftleder, kokk eller servitør kan du sende en søknad til oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Alle søknader vil bli besvart. Søknadsfrist er 01.07.2017.
We accept applications in English and Norwegian. Candidate must speak Norwegian or English. All applicatients must have valid work-permit. 
Ny uteservering på vei!

Ny uteservering på vei!

Vi beklager at vår uteservering på Sumo Vestre Torggate ikke er helt på nivå i disse dager! Årsaken er at vi pusser opp fasaden på hele bygget, før vi mandag 2. oktober starter på bygging av byens nye utendørs storstue!

I begynnelsen av desember skal Sumo Vestre Torggate sin nye store uteservering være klar. Vi gleder oss veldig til å servere dere i splitter nye utefasiliteter!!

Smilefjes fra mattilsynet

Smilefjes fra mattilsynet

Vi er stolte av at våre flinke kokker og deres gode kjøkkenrutiner oppnådde "smilefjes" fra Mattilsynet

 

Sumo Strømgaten flytter til Solheimsviken

Sumo Strømgaten flytter til Solheimsviken

Fra og med 01.09.16 så flytter Sumo Strømgaten driften til flotte Sumo Solheimsviken. Sumo Solheimsviken ligger like ved den nye gangbroen og gjør det enkelt å besøke. I Sumo Solheimsviken er det mulighet for både å spise inne og hente take-away, samt. mulighet for utkjøring. Vi har alle rettigheter. Du finner oss i Damsgårdsveien 39, 5058 Bergen. 

Sumo blir

Sumo blir "bare bedre og bedre"!

Vi er stolt av at vårt fokus på kvalitet og detaljer gir resultater! Vi fikk nylig besøk av BA og fikk 8 av 10 poeng på den totale opplevelsen. Besøk din lokale Sumo i helgen for å få samme gode opplevelse!

Les mer

Vi åpner flere resturanter

Vi åpner flere resturanter

Vår nye restaurant på Lagunen (ved McDrive) åpnet mars 2016, og vår nye restaurant på Solli Plass i Oslo åpner April 2016.

Her finner du akkurat det samme gode utvalget av sushi og varmmat, med den samme gode smaken enten du velger å spise hos oss, takeaway eller levering.

Vi gleder oss!

Les mer