Akershus

Jessheim

Oslo

Storo

Oslo

Solli Plass

Bergen

Vestre Torggate

Bergen

Solheimsviken

Bergen

Åsane

Bergen

Lagunen

Vis alle restauranter Bestill et bord her

Nyheter

Vi søker en salgsrepresentant for de gode kundeopplevelsene!

Vi søker en salgsrepresentant for de gode kundeopplevelsene!

Hvis det er en ting vi bryr oss like mye om som maten vår, så er det våre medarbeidere. Sumo-kulturen er bygget rundt disse fantastiske menneskene, og vi ville ikke vært det vi er uten dem. Vi elsker at de deler våre verdier når det kommer til kvalitet, god service og lekenhet! Brenner du for salg og vil jobbe med et av Norges mest spennende restaurantkonsept i rask vekst? Vi søker en ny salgsrepresentant. Som vår nye salgsrepresentant er du hver dag i tett dialog med kundene våre, både nye og eksisterende. Du elsker å være på farten og bygge nettverk, og du drives av salgsresultater. Les mer om stillingen her.

 
Sumo Vestre Torggate har fått ny utesevering!

Sumo Vestre Torggate har fått ny utesevering!

Vi har åpnet Sumo Garden i Vestre Torggate! Ta derfor gjerne turen innom i Vestre Torggate og kos deg med våre fantastiske asiatiske varmretter eller sushi på vår frodige grønne uteservering! P.S. Sumo på Solli Plass, Jessheim og Solheimsviken har også egne uteserveringer, velkommen til oss!

Smilefjes fra mattilsynet

Smilefjes fra mattilsynet

Vi er stolte av at våre flinke kokker og deres gode kjøkkenrutiner oppnådde "smilefjes" fra Mattilsynet

 

Sumo Strømgaten flytter til Solheimsviken

Sumo Strømgaten flytter til Solheimsviken

Fra og med 01.09.16 så flytter Sumo Strømgaten driften til flotte Sumo Solheimsviken. Sumo Solheimsviken ligger like ved den nye gangbroen og gjør det enkelt å besøke. I Sumo Solheimsviken er det mulighet for både å spise inne og hente take-away, samt. mulighet for utkjøring. Vi har alle rettigheter. Du finner oss i Damsgårdsveien 39, 5058 Bergen. 

Sumo blir

Sumo blir "bare bedre og bedre"!

Vi er stolt av at vårt fokus på kvalitet og detaljer gir resultater! Vi fikk nylig besøk av BA og fikk 8 av 10 poeng på den totale opplevelsen. Besøk din lokale Sumo i helgen for å få samme gode opplevelse!

Les mer

Vi åpner flere restauranter

Vi åpner flere restauranter

Endelig er vi nå kommet til sluttspurten med å skape vår fantastisk flotte Sumo flaggskip enhet på Storo, som da er den andre i rekken for Oslo og tredje på Østlandet. Vår nye restaurant på Storo åpner 15. november 2018. 

Her finner du akkurat det samme gode utvalget av sushi og varmmat, med den samme gode smaken enten du velger å spise hos oss, takeaway eller levering.

Vi gleder oss!

Les mer