Stavanger

Hall Toll

Akershus

Jessheim

Oslo

Storo

Oslo

Bjørvika

Oslo

Solli Plass

Bergen

Vestre Torggate

Bergen

Solheimsviken

Bergen

Åsane

Bergen

Lagunen

Bergen

Vestkanten

Vis alle restauranter Bestill et bord her

Catering & events

På Sumo er vi stolte av vårt høye servicenivå, spennende meny og vår oppmerksomhet for detaljer.

På Sumo serverer vi mat som passer for alle i hele familien, garantert! Vi har to kjøkken i alle våre avdelinger, hvor varmtkjøkkenet har et utall av varme matretter fra hele asia i tillegg til asian fusion med inspirasjon fra Amerika og Europa og sushi kjøkkenet har klassisk sushi og Sumos egen lekne fusion sushi. Begge kjøkken leverer også et godt utvalg av vegetar og veganske retter herunder egenutviklet vegetardeig.

Sumos restauranter har omfattende erfaring med catering til store og små eventer. Alt fra arrangering av konferanser, team-building og tilrettelegging for underholdning av både ansatte og kunder, enten det er hos oss eller hos dere. Vi er stolte av vår service og jobber hardt for å være best, fordi vi elsker det vi gjør.

Vi kan levere alt til deg inkl servise, glass etc, og selvfølgelig også kokker og servitører. Eksempler på catering-menyer finner du nedenfor, men ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg å skreddersy til ditt arrangement! Last ned vår cateringmeny her.

 

Kontakt oss

Obligatorisk felt
Obligatorisk felt
Obligatorisk felt
Obligatorisk felt
Obligatorisk felt / Ugyldig epost-adresse
Obligatorisk felt