Oslo

Solli Plass

Bergen

Vestre Torggate

Bergen

Solheimsviken

Bergen

Lagunen

Bergen

Åsane

Vis alle restauranter Bestill et bord her

Catering & events

Store og små arrangementer

Store og små arrangementer

Julebord, møtemat, teambuilding, bryllup, bursdagsselskaper eller lignende - vi på Sumo skreddersyr ditt arrangement hos deg eller i vår restaurant. Hvis du planlegger et privat- eller bedriftsarrangement kan du kontakte våre arrangementansvarlige som vil sette sammen en pakke for deg.

Kontakt oss

Lei-en-kokk

Lei-en-kokk

Skal du ha et arrangement hjemme hos deg selv eller med bedriften din? Nå kan du leie din egen sushi-kokk til det! Våre erfarne kokker vil servere deg sushi og asiatisk mat av topp kvalitet - der du befinner deg. Dette er både spennende, lærerikt og smaksrikt, og ikke minst gøy for alle som er med. 

Kontakt oss

Julebord

Julebord

Ta med venner, familie eller bedriften din til oss, så er du garantert et minneverdig julebord. Husk  å kontakte oss i god tid, det blir fort fullt. Vi har et bredt utvalg av både tradisjonell julemat og drikke i tillegg til en spennende juletapas-meny. Vi garanterer god stemning. Det lønner seg å kontakte oss tidligst mulig. 

Kontakt oss

Møtemat

Møtemat

Sumo restaurant tilbereder møtemat til både små og store grupper. Dere kan velge om dere ønsker å få levert møtemat på deres kontor, eller om dere ønsker å ha møte i våre lokaler. Våre to flaggskip restauranter i Oslo og Bergen er fullt utstyrt med alt av audio-visuelt utstyr som trengs for å få til et effektivt møte. Ta kontakt med oss for et tilbud til din bedrift.

Kontakt oss